Zielony Chile-Sos Pomidorowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać zielone Chile-sos pomidorowy spróbować. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 104 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Mieszanka keczupu, pomidorów w puszkach, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Klopsiki Z Zielonym Sosem Pomidorowym Chile, Ciasteczka pomidorowe z chorizo i zielonym sosem Chile, oraz Zielony Pomidor Chile Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła lub margaryny w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać 2 łyżki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta.
Dodaj 1 (14 1/2-Uncja) może pokrojone w kostkę pomidory z Zielonym chiles, 1/2 Puchar ketchup, i 1/2 szklanka wody; gotować, mieszając często, 3 do 5 minut lub aż zgęstnieje.