Zielony Chile Mac and Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz chiles, ostry cheddar, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantne zielone Chile, Dymiony boczek, 3 sery makaron z serem, Hot Green Chile Cheese Dip, oraz Zielony Chile makaron z serem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°; wyłóż dużą blachę do pieczenia folią. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować aż al dente, o 8 protokół, lub zgodnie z zaleceniami etykiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i jalapeos i smażyć do miękkości, o 10 protokół.
Mąkę posypać mieszanką cebuli i gotować, stale mieszając, 3 minuty. Powoli wlać mleko. Podnieść ciepło do średniej i powoli doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając. Gotować przez 2 minuty. Wmieszaj chiles. Odstawić 1/2 szklanki Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.