Zielony Chile Chili
Need a danie główne bezglutenowe? Zielony Chile Chili może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 446 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, mieloną polędwicę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Zielony Chile Chili, Zielony Chile Chili, oraz Zielony Chile Kurczak Chili.
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj wołowinę; smażyć przez 5 minut lub aż nie będzie już różowy, mieszając do kruszonki.
Dodaj posiekaną cebulę, chili w proszku, i papryka; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; smażyć przez 1 minutę, stale mieszając.
Wymieszać z piwem; doprowadzić do wrzenia. Gotować 15 minut lub aż płyn prawie odparuje.
Dodać salsę i kolejne 3 składniki (przez fasolę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Chochla 1 1/4 filiżanki chili do każdej z 4 misek, i góry każdej porcji z 1 łyżka sera.