Zielone Zielone Warzywa Wiosenne

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Zielone zielone warzywa wiosenne mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, fasolkę szparagową, groszek cukrowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Zielone Zielone Warzywa Wiosenne Barefoot Contessa-Ina Garten, Zielone Zielone Warzywa Wiosenne, oraz Zielona bogini Dip z wiosennymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą tylko przez 1 minutę. Fasolę wyjąć z wody łyżką lub sitem i zanurzyć w misce z lodowatą wodą.
Dodać groszek snap do tej samej wrzącej wody i gotować przez 1 minutę, aż al dente, dodając je do wody z lodem i fasoli.
Szparagi pokroić na 2 cale długości po przekątnej i gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty i dodać do lodowatej wody.
Pokroić broccolini na pół, gotować przez 1 minutę, i dodać do wody z lodem. Gdy wszystkie warzywa w wodzie są zimne, dobrze spuścić.
Gdy jest gotowy do podania, rozgrzać masło i olej w bardzo dużej patelni saute lub dużym garnku.
Podsmażyć szalotki na średnim ogniu przez 5 minut, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Dodać odsączone warzywa do szalotki z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i wrzucić. Gotować, aż warzywa są podgrzewane przez.