Zielone Gnocchi z Caduta di Formaggio
Zielone Gnocchi z Caduta di Formaggio może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 273 kalorie, 11g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz przepis gnocchi, gorgonzola, grappa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bruschetta Di Formaggio, Przepis Na Zielone Oliwki Gnocchi, oraz Ricotta - Zielona Cebula Gnocchi.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgnieść razem Gorgonzolę i masło, aż będzie gładka.
Dodaj grappę i gotuj na wolnym ogniu 4 minuty.
Umieścić gnocchi w wodzie i gotować na niskim wrzenia, aż unoszą się.
Dobrze odcedzić i wrzucić do patelni. Wrzucić na średni ogień, dodać Asiago i szczypiorek, wlać do rozgrzanej miski i podawać.