Zielone Chile - Pork Pozole jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 114 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, seler, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zielona Wieprzowina Chile, Zielone Chile Z Wieprzowiną, oraz Zielone Kotlety Wieprzowe Chile.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę, seler, 1 łyżka kolendry i czosnek na patelni, aż cebula zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Seler
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać wieprzowinę; gotować, mieszając, aż mięso będzie rumiane na zewnątrz, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Wieprzowina
3
Dodać hominy, poblanos, Tomatillo, kminek, chili w proszku, bulion i kolendrę, w razie potrzeby; doprawić solą i pieprzem. Przykryć; dusić, aż wieprzowina będzie miękka i Biała, 45 minut. Wymieszać w pozostałej 1 łyżce kolendry; służyć.