Zielone cheeseburgery Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 745 kalorii, 44g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.07 za porcję. Jeśli masz bułki hamburgerowe, pieprz, chihuahua i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zielone Cheeseburgery Chile, Zielone Cheeseburgery Chile, oraz Zielone Cheeseburgery Chile.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do góry. Uformować mięso na 4 (8-uncja) hamburgery i przyprawić każdy burger z obu stron 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grilluj, aż zwęglone z obu stron i gotowane do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mięso
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść 2 plastry sera na każdym hamburgerze, zamknij pokrywkę lub namiot folią i gotuj, aż ser się właśnie stopi, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
4
Miejsce hamburgery na bułki i góry z kilkoma łyżkami zielonego sosu Chile i sałaty, pomidor, i marynowane jalapeno, w razie potrzeby.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Masia Puigmolto może Xa Brut Cava z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.