Zielona Zupa

Zielona Zupa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać zielone zupy spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, cebulę, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 42 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hopping John Soup-Black - Eyed Pea, Ham, and Collard Green Soup, Zupa Z Zielonego Groszku, oraz Zupa Z Zielonego Groszku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warzywa dokładnie umyć, odciąć twarde łodygi kapusty i pokroić liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
JarmużJarmuż
2
Teraz zabawna część-przyrumienianie cebuli. Kuchenka ryżu ma tylko dwa ustawienia: szalenie wysokie i ledwo ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kuchenka Do RyżuKuchenka Do Ryżu
3
Do garnka włóż 2 łyżki oliwy z oliwek, włóż garnek i ustaw na szalenie wysokim (gotuj). następnie dodaj posiekaną cebulę i dużą szczyptę soli i przykryj garnek. Co około 5 minut podnieś pokrywkę i dodaj cebulę do mieszania, a następnie przykryj ponownie, aż garnek się zmieni, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Tutaj musisz zdominować pulę. Kick it back To Cook! Okazało się, że pozostanie na gotować przez około 3 minut, kilka razy z rzędu. Kiedy absolutnie odmawia powrotu do gotowania (myśli, że jest zrobione, głupie rzeczy), niech spoczywa na utrzymać ciepło przez kilka minut. Następnie przejdź do gotować ponownie, dodając posiekany czosnek tym razem, i zachować na to, aż masz cebulę, która jest miękka i brązowa. Wszystko to prawdopodobnie zajmie w sumie około 40 minut. Cebula nie będzie tak równomiernie i delikatnie karmelizowana, jak może być na patelni nad starannie dopasowanym średnim niskim-ale będzie dobrze!
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj ryż, wodę, bulion warzywny i łyżeczkę soli morskiej do cebuli i czosnku w garnku. Przykryć i ustawić na gotować. Jak tylko płyn się gotuje, co nie powinno trwać dłużej niż około 5 minut, zacznij układać w przygotowanej zieleni, zielonej cebuli i kolendry. To będzie wyglądać za dużo-nie jest. Delikatnie popchnij zieleninę łyżką, aż będziesz mógł wymienić pokrywkę. Gotować przez pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odłącz garnek i dokładnie przecier zupę mikserem zanurzeniowym. Na przemian pozostawić zupę do ostygnięcia i przecier w zwykłym blenderze, partiami, a następnie powrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać cayenne i sok z cytryny, zmielić w niektórych czarny pieprz, i wymieszać. Teraz użyj kubków smakowych-popraw przyprawę do smaku kroplą więcej soku z cytryny, kolejną szczyptą soli, a nawet trochę więcej pieprzu. Po prostu dodaj odpowiednią ilość, kochanie, dopóki nie będziesz miał salda, który Ci się podoba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn