Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać zielone zupy spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś bulion warzywny, cebulę, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 42 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Hopping John Soup-Black - Eyed Pea, Ham, and Collard Green Soup, Zupa Z Zielonego Groszku, oraz Zupa Z Zielonego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Warzywa dokładnie umyć, odciąć twarde łodygi kapusty i pokroić liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Jarmuż
2
Teraz zabawna część-przyrumienianie cebuli. Kuchenka ryżu ma tylko dwa ustawienia: szalenie wysokie i ledwo ciepłe.
Do garnka włóż 2 łyżki oliwy z oliwek, włóż garnek i ustaw na szalenie wysokim (gotuj). następnie dodaj posiekaną cebulę i dużą szczyptę soli i przykryj garnek. Co około 5 minut podnieś pokrywkę i dodaj cebulę do mieszania, a następnie przykryj ponownie, aż garnek się zmieni, aby się ogrzać.
Tutaj musisz zdominować pulę. Kick it back To Cook! Okazało się, że pozostanie na gotować przez około 3 minut, kilka razy z rzędu. Kiedy absolutnie odmawia powrotu do gotowania (myśli, że jest zrobione, głupie rzeczy), niech spoczywa na utrzymać ciepło przez kilka minut. Następnie przejdź do gotować ponownie, dodając posiekany czosnek tym razem, i zachować na to, aż masz cebulę, która jest miękka i brązowa. Wszystko to prawdopodobnie zajmie w sumie około 40 minut. Cebula nie będzie tak równomiernie i delikatnie karmelizowana, jak może być na patelni nad starannie dopasowanym średnim niskim-ale będzie dobrze!
Dodaj ryż, wodę, bulion warzywny i łyżeczkę soli morskiej do cebuli i czosnku w garnku. Przykryć i ustawić na gotować. Jak tylko płyn się gotuje, co nie powinno trwać dłużej niż około 5 minut, zacznij układać w przygotowanej zieleni, zielonej cebuli i kolendry. To będzie wyglądać za dużo-nie jest. Delikatnie popchnij zieleninę łyżką, aż będziesz mógł wymienić pokrywkę. Gotować przez pół godziny.
Odłącz garnek i dokładnie przecier zupę mikserem zanurzeniowym. Na przemian pozostawić zupę do ostygnięcia i przecier w zwykłym blenderze, partiami, a następnie powrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać cayenne i sok z cytryny, zmielić w niektórych czarny pieprz, i wymieszać. Teraz użyj kubków smakowych-popraw przyprawę do smaku kroplą więcej soku z cytryny, kolejną szczyptą soli, a nawet trochę więcej pieprzu. Po prostu dodaj odpowiednią ilość, kochanie, dopóki nie będziesz miał salda, który Ci się podoba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami