Zielona sałatka z prażonymi burakami, kozim serem i migdałami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej sałatki z prażonymi burakami, kozim serem i migdałami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka migdałów, soli i pieprzu, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buraki Zielone Pesto Pizza Z Prażonymi Burakami I Kozim Serem, Sałatka z prażonych buraków pistacjowo-kozim serem, oraz Ogolona Sałatka z brukselki z prażonymi burakami, pekanami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. przyciąć buraki i umieścić w dużym kawałku folii. Szczelnie zagniatać folię do uszczelnienia i pieczenia do miękkości, około 1 godziny. Ostudzić, obrać i pokroić w 1-calową kostkę.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj migdały, niższe ciepło do medium i gotować, często mieszając, aż światło złoty kolor, o 3 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem.
Połącz ocet, sok z cytryny i musztardę w dużej misce.
Ubijać do wymieszania i wygładzenia.
Ubić w obu olejach i doprawić solą i pieprzem. Ułóż sałatę na wierzchu dressingu i wrzuć dobrze do płaszcza. Wrzucić buraki, posypać kozim serem i migdałami i podawać na zimno.