Zielona sałatka z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej sałatki z marynowanymi grzybami, ogórkami, cebulą i Pecorino. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 34 fanów. Mieszanka pieprzu, sałaty, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane cebule, Jalapeños i ogórki, Panzanella Z Ogórkami I Marynowaną Cebulą, oraz Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia. W międzyczasie połącz ocet, 3/4 szklanki wody, cukier i dużą szczyptę soli w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając.
Zdjąć z ognia, następnie dodać ogórek, cebulę i grzyby do garnka i przykryć czystym ręcznikiem do naczyń lub ręcznikiem papierowym bezpośrednio w kontakcie z powierzchnią. Odstawić na dziesięć minut.
W międzyczasie blanszować groszek we wrzącej wodzie, aż do jasnozielonego, ale nadal chrupiącego, około 1 minuty.
Przełożyć do sitka lub durszlaka i uruchomić pod zimną wodą, aż ostygnie.
Odcedzić marynowane ogórki, cebulę i grzyby przez drobny sitko siatkowe lub durszlak, zastrzegając 2 łyżki płynu do trawienia. Ogórki konserwowe pod zimną wodą do ostygnięcia.
Przełożyć groszek i ogórki na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia i dokładnie wysuszyć.
Połącz musztardę i reserved płyn do wytrawiania w dużej misce.
Dodaj sałatę, ogórki kiszone, groszek i ser. Doprawić solą i pieprzem i wrzucić, aby połączyć i ubrać równomiernie.