Zielona sałatka z grillowanym Tempeh i Klonowo-sojowym Vinaigrette

Zielona sałatka z grillowanym Tempeh i klon - sojowy Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu jabłkowego, masło, oliwa z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Maple Grillowane Tempeh Przepis, Mieszana Sałatka Zielona z pomarańczą, żurawiną, Chèvre i Klonowo-Sherry Vinaigrette, oraz Pieczona Dynia, Pekan, Boczek, Sałatka Ze Szpinakiem Mix Green & Baby Z Syropem Klonowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko szczotkować obie strony plasterków tempeh z masłem; posypać solą.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Dodaj plastry tempeh w jednej warstwie; gotować 1 minutę z każdej strony lub aż tempeh zaczyna brązowieć i grill znaki pojawiają.
Połączyć 1 łyżka sosu sojowego i 1 łyżka syropu klonowego; pędzla po obu stronach tempeh, gdy jeszcze ciepłe.
Niech tempeh ostudzić całkowicie; pokroić plastry na kawałki wielkości kęsa.
Połącz rukolę, szpinak, paprykę i cebulę w dużej misce.
Połączyć pozostałe 1 1/2 łyżki sosu sojowego, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki syropu klonowego, ocet, olej, czerwona papryka, i czosnek w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Mżawka mieszanki soi na zieleni mieszaniny; wrzucić do herbu.
Miejsce 2 filiżanki sałatki na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1/2 Puchar tempeh.