Zielona sałatka z chrupiącym czosnkiem
Zielona sałatka z czosnkiem Crunch może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, pieprz, staromodny płatek owsiany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Zielona sałatka z sosem czosnkowym z gorącej papryki, Sałatka Czosnkowa / Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Zielona Sałatka Z Sosem Sojowym I Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni do pieczenia wrzucić czosnek z owsem, masłem i miodem i lekko doprawić solą.
Rozprowadzić owies w równej warstwie i piec przez około 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zbrązowieje.
Rozłóż chrupnięcie na talerzu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, aż będzie chrupiące.
W międzyczasie w blenderze połącz kozi ser, pietruszkę, tymianek, ocet, szalotkę, odtłuszczone mleko i oliwę z oliwek i zmiksuj na gładką masę. Zeskrobać sos do miski i doprawić solą i pieprzem.
W dużej misce, wrzucić sałatę i pomidory z 1/2 szklanki dressingu.
Posypać trochę chrupiące na sałatkę i służyć. Zarezerwować pozostały opatrunek i crunch do innego użycia.
Posypać czosnek crunch na puree ziemniaczanym lub ryżu.