Zielona Posole z kurczakiem
Zielony Posol z kurczakiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 580 kalorii, 45g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rosół z kurczaka, kurczak z rożna, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Posole z dorszem i kolendrą, Zielone Chile-pork Posole, oraz Zielona Chile Pork Posole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na dużym ogniu, aż będzie gorący. Zmniejszyć ogień do średniej, dodać cebulę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać salsę i gotować, mieszając, przez 5 protokół.
Dodaj bulion z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryty, przez 10 minut.
Dodać kurczaka i hominy i gotować na wolnym ogniu aż do ogrzania.
Dodać sól i pieprz do smaku. Aby służyć, Chochla do misek i niech każdy udekorować własną porcję.
Drobno posiekana cebula, posiekane awokado, poszatkowane rzodkiewki, posiekane ogórki, rozdrobniona kapusta napa i chipsy tortilla.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Z sekretów Sary na Weeknight Meals autorstwa Sary Moulton. Copyright (c) 2005, by Sara Moulton. Wydane przez Broadway Books.Absolwentka Culinary Institute of America, Sara Moulton prowadzi obecnie zupełnie nowy serial TV Food Network Sara ' s Secret, a także Cooking Live with Sara Moulton. Pełni również funkcję szefa kuchni dla smakoszy i redaktora żywności dla Good Morning America, często pojawiając się w serialu. Mieszka w Nowym Jorku z mężem i dwójką dzieci.