Zielona i żółta Sałatka z fasoli z sosem szczypiorkowym
Zielona i żółta Sałatka z fasoli z sosem szczypiorkowym to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szczypiorek, sól i pieprz, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Zielono-żółta Sałatka z fasoli z sosem maślano-rukolowym, Sałatka z zielonej i żółtej fasoli z grubym sosem pomidorowym i serem Feta, oraz Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przykrytej 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu, doprowadzić około 3 kwarty wody do wrzenia.
Usuń końce i wszelkie sznurki z zielonej i żółtej fasoli. Fasolę opłukać i dodać do wrzącej wody. Gotować, odkryte, aż fasola będzie miękka-chrupiące po przekłuciu, 3 do 4 protokół.
Odcedzić, następnie zanurzyć w lodowatej wodzie, aż ostygnie, 3 do 4 minut.
W szerokiej misce sałatkowej wymieszaj musztardę, ocet, oliwę z oliwek i posiekany szczypiorek.
Dodać fasolę i wymieszać z dressingiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dekoruj całym szczypiorkiem.