Zielona fasolka z czosnkiem

Zielona fasolka z czosnkiem
Zielona fasolka z czosnkiem wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 75 kalorii . Za 33 centy za porcję otrzymasz dodatek dla 6 osób. Udaj się do sklepu i kup wodę, zieloną fasolkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować to danie już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską i pierwotną . Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Wypróbuj Czarną fasolę i brązowy ryż z czosnkowym jarmużem , Antrykot z sałatką śródziemnomorską z czosnkiem i Marchewkową pastę czosnkową , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj fasolę z wodą; zmniejsz ogień do średniego. Przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do momentu, aż fasola będzie chrupiąca i miękka; odcedź i odstaw. Na dużej patelni podsmaż czosnek na maśle, aż lekko się zrumieni, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj fasolę, sól i pieprz; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn