Zielona fasolka z czosnkiem
Zielona fasolka z czosnkiem wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 75 kalorii . Za 33 centy za porcję otrzymasz dodatek dla 6 osób. Udaj się do sklepu i kup wodę, zieloną fasolkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować to danie już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską i pierwotną . Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Wypróbuj Czarną fasolę i brązowy ryż z czosnkowym jarmużem , Antrykot z sałatką śródziemnomorską z czosnkiem i Marchewkową pastę czosnkową , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W rondlu zagotuj fasolę z wodą; zmniejsz ogień do średniego. Przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do momentu, aż fasola będzie chrupiąca i miękka; odcedź i odstaw. Na dużej patelni podsmaż czosnek na maśle, aż lekko się zrumieni, około 1 minuty.
Dodaj fasolę, sól i pieprz; podgrzej.