Zielona fasolka szparagowa
Snappy Green Beans to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny dodatek. Jedna porcja zawiera 189 kalorii , 7 g białka i 13 g tłuszczu . Za 90 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i sycący. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup ocet destylowany, pokrój zieloną fasolkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Podobne przepisy obejmują Barbecued Green Beans , Black Beans & Green Peas With Rice & Barley i Garlic Green Beans .
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni. Smaż na średnio wysokim ogniu, aż będzie równomiernie brązowy.
Odcedź, pokrusz i odstaw.
Podsmaż cebulę na smalcu, dodaj ocet i smaż, aż cebula zmięknie.
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj, aż będzie ciepła. Pokrusz boczek na wierzchu.