Zielona fasolka-Sałatka z kopru włoskiego ze świeżymi ziołami
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Sałatka z zielonej fasoli-kopru włoskiego ze świeżymi ziołami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kapary, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami, Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w rondlu 3-quart.
Dodaj zieloną fasolkę. Gotować uncovered 6 do 8 minut lub do crisp-tender; odcedzić. Spłukać w zimnej wodzie do ostygnięcia; odcedzić.
Ułóż liście radicchio wokół krawędzi talerza.
Wymieszaj fasolę, kapary, koper włoski, sałatę bostońską i karczochy; umieść na środku wyłożonego radicchio talerza.
Pozostałe składniki wymieszać, zalać sałatką.