Zielona fasolka cytrynowo-koperkowa
Zielona fasolka cytrynowo-koperkowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka prażonych migdałów, margaryny, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Koper Cytrynowy Zielona Fasola, Zielona fasola cytrynowo-koperkowa, oraz Koper Cytrynowy Zielona Fasola.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej wodzie na pokrycie 8 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Roztopić margarynę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć 1 do 2 protokół.
Dodaj fasolkę szparagową, koperek, i następne 3 składniki; smażyć 1 do 2 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Zdjąć z ognia; posypać równomiernie migdałami.
* 2 (16-uncja) opakowania mrożonej fasoli szparagowej mogą być zastąpione świeżymi.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy donic solonych migdałów.