Zielona Fasola Żurawinowo-Orzechowa
Żurawinowo-orzechowa fasolka szparagowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, fasolę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzech Laskowy Zielona Fasola Balsamiczna, Fasolka szparagowa z masłem Orzechowo-cytrynowym, oraz Fasolka szparagowa z orzechów laskowych ze skórką cytrynową i olejem truflowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, podgrzać 8 szklanek wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową; gotować 6 do 8 minut lub aż chrupiące-przetargu.
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Gotować szalotkę na maśle 2 minuty, stale mieszając.
Dodać fasolkę szparagową; gotować 3 minuty, mieszając od czasu do czasu, aż stanie się miękka i zacznie brązowieć.
W misce, wrzucić mieszaninę fasoli z orzechami laskowymi i żurawiną.