Zielona fasola, winogrono i makaron wrzucić jest bezmleczne przystawka. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ocet winny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Spróbuj Green Bean, rukola, i Clementine Toss, Green Bean-and-Red bell Pepper Toss, oraz Makaron, czerwona fasola i pietruszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułóż pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec w 350 przez 5 do 7 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
4
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 5 minut lub aż będzie chrupiąca-miękka; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Fasola
5
Tymczasem przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
6
W dużej misce wymieszać majonez i kolejne 3 składniki; dodać pekany, fasolkę szparagową, makaron, winogrona i cebulę, mieszając do okrycia. Doprawić solą do smaku. Przykryć i schłodzić 3 godziny; wymieszać z boczkiem tuż przed podaniem.