Zielona fasola Virginia Provencal

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Virginia zielona fasola Provencal spróbować. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka haricots verts, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Fasola W Stylu Prowansalskim, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Slow Cooker prowansalski kurczak i fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj kąpiel z wodą lodową, napełniając dużą miskę lodem i wodą
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do toczenia wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolę i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku, a następnie ustawić durszlak z fasolą w łaźni z lodem, upewniając się, że fasola jest zanurzona.
Fasolę odcedzić, wytrząsając nadmiar wody.
W tym samym garnku podgrzać olej na małym ogniu.
Dodać fasolę, czosnek, pomidory, oliwki i bazylia, i wrzucić do połączenia.
Ocet skropić fasoli i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ciepło, ciepło lub zimno.