Zielona Fasola Slaw
Green Bean Slaw to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przepis Na Green Bean Slaw, Fasolka szparagowa z kapustą, wiśniami i sosem Lemoniadowym, oraz Zielona Sława.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować fasolę, aż będzie chrupiąca-miękka, o 2 protokół.
Odcedzić, spłukać i osuszyć.
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszaj ocet, wodę, musztardę, miód i nasiona selera.
Dodać marchew, pasternak, papryka i cebula i wrzucić do ogrzania przez, o 1 minutę.
Przełożyć do dużej miski.
Dodać fasolę i wrzucić dobrze.
Dodać kilka kreski sos Worcestershire i ostry sos i doprawić solą i pieprzem.
Garnek udekorować posiekanym jajkiem i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.