Zielona Fasola Prowansalska
Zielona fasola prowansalska wymaga około 14 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 122 kalorie, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Zielona Fasola W Stylu Prowansalskim, Zielona fasola Virginia Provencal, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub do chrupiącego przetargu; dobrze odcedzić.
Połączyć fasolę, pomidory i cebulę; wrzucić delikatnie.
Wymieszać ocet i kolejne 7 składników, aż dobrze się połączą.
Wlać mieszaninę fasoli; wrzucić do herbu.
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.