Zielona Fasola Provençale
Zielona fasolka prowansalska może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, parmezan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Zielona Fasola Provencale, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.
Instrukcje
Ziarna pary, Pokryte, 8 minut lub do crisp-tender.
Fasolę odcedzić; zanurzyć w zimnej wodzie i odcedzić.
Fasolę, pomidory i cebulę połączyć w średniej misce.
Połącz posiekaną natkę pietruszki i pozostałe składniki w małej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Wlać na warzywa, podrzucając delikatnie do herbu.
Podawać w temperaturze pokojowej.