Zielona Fasola Provençale

Zielona Fasola Provençale
Zielona fasolka prowansalska może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, parmezan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Zielona Fasola Provencale, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.

Instrukcje

1
Ziarna pary, Pokryte, 8 minut lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
2
Fasolę odcedzić; zanurzyć w zimnej wodzie i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
3
Fasolę, pomidory i cebulę połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Połącz posiekaną natkę pietruszki i pozostałe składniki w małej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wlać na warzywa, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia45
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn