Zielona fasolka prowansalska może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, parmezan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Zielona Fasola Provencale, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.
Instrukcje
1
Ziarna pary, Pokryte, 8 minut lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
2
Fasolę odcedzić; zanurzyć w zimnej wodzie i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
3
Fasolę, pomidory i cebulę połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Fasola
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połącz posiekaną natkę pietruszki i pozostałe składniki w małej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego