Zielona Fasola Oregano
Zielona fasolka Oregano może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Świeże Oregano i zielona fasola jeżyny, Pieczona zielona fasola i papryka z bułką tartą Oregano, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości.
Dodaj czosnek; gotować, często mieszając, 4 minuty lub aż czosnek będzie miękki i złocisty.
Dodać fasolę i 6 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ziarna będą miękkie. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Przełożyć do naczynia do serwowania; posypać fetą.
Podawać z łyżką szczelinową.