Zielona Fasola Migdałowa

Zielona Fasola Migdałowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Fasolka migdałowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, pomidorów w puszkach, przypraw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Zielona Fasola Migdałowa, Zielona Fasola Migdałowa, oraz Fasolka Szparagowa Boczkowo-Migdałowa.

Instrukcje

1
W garnku na średnim ogniu, gotować fasolkę szparagową i pomidory, aż do ogrzania. Doprawić włoską przyprawą. Migdały wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn