Zielona fasola i groszek śnieżny Stir-Fry
Green Bean i Snow Pea Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, olej sezamowy, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Kurczak z czarnej fasoli stir-fry z groszkiem śnieżnym i marchewką, Smażyć cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową i cebulę; gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż fasola są chrupiące-przetargu i lekko rumiane.
Dodać groszek śnieżny i paski papryki; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać mieszankę sosu sojowego trzepaczką i zalać warzywami; gotować 1 minutę, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Posypać sezamem, i wrzucić delikatnie do herbu.