Zielona fasola i czerwona cebula z ciepłą musztardą Vinaigrette
Fasolka szparagowa i czerwona cebula z ciepłą musztardą Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz paprykę, cebulę, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Fasolka szparagowa z czerwoną cebulą i musztardą Vinaigrette, Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy, oraz Fasolka szparagowa z ciepłym bekonem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie przez 6 minut lub do chrupkości-przetargu, i odcedzić.
Połączyć fasolkę szparagową i cebulę w dużej misce.
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu.
Dodać ocet, musztarda Dijon, oliwa z oliwek, sól, i czarny pieprz; gotować na średnim ogniu 30 sekund lub aż dokładnie ogrzane, mieszając vinaigrette stale trzepaczką.
Mżawka vinaigrette na mieszaninie fasoli; wrzucić dobrze do herbu.