Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z " książki kucharskiej rynku francuskiego

Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z
Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z " francuskiej książki kucharskiej rynku może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz całkowicie naturalne masło migdałowe, sól morską, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej, Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook, oraz Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego.

Instrukcje

1
Ustaw parowiec. Na parze fasolkę szparagową, szczelnie przykrytą, aż po prostu gotowane przez, ale nie kuleje, 7 do 8 protokół. Odstawić do ostygnięcia. Fasolę można ugotować dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2
W dużej salaterce, ubij razem masło migdałowe, oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać ugotowaną fasolę i delikatnie obrócić w dressingu do herbu. Wymieszać z ryżem. Smak i dostosować przyprawy. Sałatka może być wykonana z kilkugodzinnym wyprzedzeniem do tego momentu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Tuż przed podaniem dodać posiekane migdały i natkę pietruszki, posypać czarnym pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn