Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z " książki kucharskiej rynku francuskiego

Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z " francuskiej książki kucharskiej rynku może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz całkowicie naturalne masło migdałowe, sól morską, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej, Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook, oraz Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego.
Instrukcje
Ustaw parowiec. Na parze fasolkę szparagową, szczelnie przykrytą, aż po prostu gotowane przez, ale nie kuleje, 7 do 8 protokół. Odstawić do ostygnięcia. Fasolę można ugotować dzień wcześniej.
W dużej salaterce, ubij razem masło migdałowe, oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet i sól.
Dodać ugotowaną fasolę i delikatnie obrócić w dressingu do herbu. Wymieszać z ryżem. Smak i dostosować przyprawy. Sałatka może być wykonana z kilkugodzinnym wyprzedzeniem do tego momentu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Tuż przed podaniem dodać posiekane migdały i natkę pietruszki, posypać czarnym pieprzem i wymieszać.