Zielona Fasola Balsamiczna
Zielona fasola balsamiczna może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 74 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, bekon, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zielona Fasola Balsamiczna, Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie, oraz Orzech Laskowy Zielona Fasola Balsamiczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub aż będzie krucha-miękka; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Szalotki pokroić w poprzek na cienkie plasterki; oddzielić na pierścienie.
Wlać olej na głębokość 1 cala do ciężkiego rondla; podgrzać na średnim ogniu do 35
Szalotki smażyć, partiami, 1 do 2 minut lub do chrupkości.
Wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; spuścić na ręcznikach papierowych.
Ugotuj ocet i cukier na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 6 minut lub do zmniejszenia do 3 łyżek. Wymieszać z masłem.
Dodaj fasolę, i smażyć 5 minut lub do dokładnie ogrzanego; doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż na półmisku. Top z szalotki, migdały, i boczek.