Zielona Fasola Balsamiczna

Zielona Fasola Balsamiczna
Zielona fasola balsamiczna może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 74 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, bekon, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zielona Fasola Balsamiczna, Fasolka Szparagowa Szkliwiona Balsamicznie, oraz Orzech Laskowy Zielona Fasola Balsamiczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub aż będzie krucha-miękka; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Szalotki pokroić w poprzek na cienkie plasterki; oddzielić na pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Wlać olej na głębokość 1 cala do ciężkiego rondla; podgrzać na średnim ogniu do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Szalotki smażyć, partiami, 1 do 2 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
5
Wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; spuścić na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Ugotuj ocet i cukier na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 6 minut lub do zmniejszenia do 3 łyżek. Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj fasolę, i smażyć 5 minut lub do dokładnie ogrzanego; doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż na półmisku. Top z szalotki, migdały, i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn