Zielona Chile Pieczona Tilapia
Zielony Chile Broiled Tilapian jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 28g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, sok z limonki, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Tilapia Pieczona Z Czosnkiem, Broiled Tilapian Oreganata, oraz Pieczona Tilapia Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety posypać solą i pieprzem. Ułóż filety na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
W małej misce wymieszać razem zielone chiles i kolejne 6 składników. Łyżka około połowy mieszanki równomiernie na filety, rozprzestrzeniając się na krawędzie.
Broil 5 cali od ciepła 10 minut lub do płatków ryb widelcem.
Podawać ryby z pozostałej zielonej mieszanki chile i wapna kliny.
Menu pomysł na 6 * Zielona Chile pieczona Tilapia * ryż meksykański
Potrzebne Artykuły spożywcze sprawdź zszywki: sól, pieprz, ketchup, oliwa z oliwek, mielony kminek, ostry sos * 6 (6-oz.) filety z tilapii lub gardłosza * 1 (5-oz.) może posiekane zielone chiles * 2 limonki * 2 (4-oz .) Pakiety meksykańskiego ryżu (np. Lipton Fiesta Sides)
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.