Przepis w stylu południowym Collard Greens może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 3 godziny i 4 minuty. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zieleni collard, pieprz, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southern Style Collard Greens, Zieleń Collardowa W Stylu Południowym, oraz Zieleń Collardowa W Stylu Południowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w 10-qt. stockpot na średnim ogniu 10 do 12 minut lub aż prawie ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj cebulę i smażyć 8 minut; dodać szynkę i czosnek, i smażyć 1 minutę. Wymieszać bulion i pozostałe składniki. Gotować 2 godziny lub do pożądanego stopnia czułości.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować odprężyć Rieslinga. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.