Zieleni z kremowym sosem jagodowym jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 64 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, cebulę, przyprawione grzanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, Wiosenna Sałatka z warzywami i jagodami z sosem kokosowym, oraz Sałatka Greens & Kremowy Słodki Dressing.
Instrukcje
1
Żurawinę i ocet połączyć w małej misce. Przykryć i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać majonez i kolejne 5 składników (majonez przez czosnek); dobrze wymieszać trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju