Zielenina polna z gruszkami, brukselką, koprem włoskim i miętą

Zielenina polna z gruszkami, brukselką, koprem włoskim i miętą
Polne warzywa z gruszkami, brukselką, koprem włoskim i miętą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz frisée, endywia, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Brukselka z Dijon i koprem włoskim, Ciepłe brukselki i koper włoski Vichyssoise, oraz Brukselka i orzechy włoskie z koprem włoskim i szalotką.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Posypać szczypiorkiem i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, dodać sól morską i pieprz. Wrzucić delikatnie do herbu. Top z pecorino Romano, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn