Zielenina Musztardowa Smażona
Smażone warzywa musztardowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 129 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka czosnku, octu winnego, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosta Musztarda Smażona, Musztarda smażona z pancettą, oraz Musztarda smażona w Chile Pequin-masło anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Wrzucić ząbki czosnku i szczyptę zmiażdżonej czerwonej papryki. Gotować czosnek, aż stanie się złoty kolor i jest bardzo aromatyczny.
Wyjąć czosnek i wyrzucić.
Dodać musztardę i doprawić solą, do smaku. Przykryć i gotować zieleninę, aż będą miękkie i zwiędną. Wymieszać z octem. Smak do przypraw i dodać sól, w razie potrzeby.
Przełożyć zieleninę do miski i podawać.