Zielenina Mieszana Z Sosem Miodowo-Bazyliowym

Mieszane zielenie z sosem miodowo-bazyliowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 60 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów śliwkowych, miodu, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Mieszane warzywa z sosem miodowo-musztardowym, Sałatka z indyka z truskawkami, Kiwi i nerkowcami w sosie miodowo-sezamowym, oraz Zdrowe i pyszne: mieszane warzywa z gruszkami, pekanami, serem pleśniowym i miodowym sosem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdy pomidor na pół wzdłuż; wypchnij nasiona kciukami.
Każdą połowę pokroić w cienkie paski.
Umieścić w dużej misce, dodać sałatę i liście bazylii, i odstawić.
W słoiku połącz posiekaną bazylię i kolejne 4 składniki; przykryj szczelnie i energicznie wstrząśnij.
Wlać mieszaninę sałaty; wrzucić delikatnie.