Zielenie Kolardowe Na Skróty

Short-cut Collard Greens może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka wody, ocet jabłkowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 80 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 99%. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi i środkowe żebra z zieleni collard i odrzuć.
Pokrój liście na paski 1/2 cala.
Włożyć zieleninę do dużej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej miski z wodą i szczelnie przykryć. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 5 minut.
W międzyczasie rozgrzej dużą patelnię i gotuj boczek przez 2 minuty z każdej strony.
Boczek wyjąć z patelni, posiekać i odstawić.
Dodać olej i cebulę na patelni i gotować, aż cebula zmięknie, o 2 protokół.
Dodaj zielenie collard i wymieszać z octem, syrop klonowy, płatki czerwonej papryki, i bulion. Doprowadzić do duszenia i gotować, pod przykryciem, przez 30 minut.
Dodać posiekany boczek na patelnię i doprawić solą.