Zesty Salsa
Przepis Zesty Salsan jest gotowy w około 10 minut i jest zdecydowanie wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten hor d ' oeuvre ma 183 kalorie, 4G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Chilli, ser Monterey jack, 1/4 szklanki przygotowanego pikantnego włoskiego sosu do sałatek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak można: pikantna Salsa {}, Pikantna Salsa Kukurydziana, oraz 10 Minut Ostra Salsa podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć pierwsze sześć składników; dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla Meksykanów. Kwaśne białe wina, takie jak Riesling lub czerwone o niskiej zawartości garbników, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z potrawami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne parowanie. Możesz spróbować wina Onehope Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Wino Onehope Pinot Noir]()
Wino Onehope Pinot Noir
Rob Mondavi Jr. ręcznie wykonał ten Pinot Noir z wybranych winnic w Napa, Sonoma i środkowym wybrzeżu. Nasz California Pinot Noir prezentuje delikatność winogron, umożliwiając dłuższy okres dojrzewania na winorośli. Zapewni to łagodne podejście i intrygującą intensywność smaków truskawkowych i daktylowych. Starzony w amerykańskim Dębie dopełnia odczucia w ustach, wprowadzając strukturę taniny i pikantne, ale bujne wykończenie.