Zeppole
Zeppole to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 496 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zeppole, Zeppole, oraz Zeppole z sosem czekoladowym.
Instrukcje
Pokrój fasolkę wanilii wzdłuż. Używając tylnej części noża, zeskrobaj wnętrze fasoli wanilii, aby zebrać nasiona. Zeskrobać nasiona wanilii do małej miseczki.
Dodać 1/2 szklanki cukru i cynamonu i wymieszać do połączenia. Odstawić.
W średnim rondlu połącz masło, sól, 3 łyżki cukru i wodę na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z mąką. Powrót patelni do ognia i stale mieszać, aż mieszanina tworzy piłkę, o 3 do 5 minut.
Przenieść mieszaninę mąki do średniej miski. Używając elektrycznego miksera ręcznego na niskiej prędkości, dodaj jajka, 1 na raz, włączając każde jajko całkowicie przed dodaniem następnego. Beat until smooth. Jeśli nie smażysz natychmiast, przykryj folią i zarezerwuj w lodówce.
W międzyczasie wlać wystarczającą ilość oleju do dużej patelni, aby osiągnąć głębokość 2 cali.
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 375 stopni F.
Używając małej łyżki do lodów lub 2 małych łyżek, ostrożnie wrzuć około łyżki ciasta do gorącej oliwy z oliwek, smażąc partiami. Włącz zeppole raz lub dwa razy, gotowanie aż złoty i nadęty, o 5 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wymieszać z cukrem cynamonowym. Ułóż na talerzu i podawaj natychmiast.