Zentini (Ginger Martini)

Zentini (Ginger Martini)
Zentini (Ginger Martini) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 1689 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kawałka imbiru, sok z limonki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ginger Martini, Ginger Martini, oraz Ginger Lemon Martini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do shakera do martini dodać wódkę, syrop imbirowy, miętę i sok z limonki. Wstrząśnij i podawaj w schłodzonym kieliszku do martini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
ImbirImbir
SyropSyrop
WódkaWódka
MiętaMięta
2
W małym rondlu dodaj wodę, imbir i cukier. Wymieszać, aby połączyć i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj podgrzewać na wolnym ogniu, aby przygotować syrop cukrowy, około 20 minut. Po przygotowaniu odcedzić i przenieść do szklanego pojemnika i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn