Zdrowy "Włoski makaron z serem" z puree z marchwi
Zdrowy "Włoski makaron z serem" z puree z marchwi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 436 kalorii, 14g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz Barilla grain łokcie, marchew, oliwa z oliwek extra virgin, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 44 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej), Zdrowe ciasto marchewkowe i mus z serem śmietankowym, oraz Zdrowe Batoniki Z Serem Dyniowym Z Marchwi.
Instrukcje
Przynieś duży garnek i mały garnek z wodą do wrzenia.
Gotować makaron 1 minuta mniej niż opakowanie kierunkach.
Wstępnie rozgrzać piekarnik do 400 stopni F.
Tymczasem na dużej patelni saute czosnek w oliwie z oliwek, aż lekko żółty kolor.
Dodaj śmietanę do patelni; powoli doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu i dodać puree z marchwi i makaronu.
Ubijamy sery Asiago i fontina, dusimy.
Wlać mieszankę do naczynia żaroodpornego 2-quart, top z serem Parmigiano Reggiano i piec 10 minut w piekarniku.