Zdrowy Picadillo

Zdrowy Picadillo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zdrowego Picadillo. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, oraz Picadillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wołowinę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane; wymieszać do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z patelni; dobrze spuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj olej do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodaj paprykę i marchew; smażyć 3 protokół. Wołowina na patelnię. Wymieszać rodzynki i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Liście LauroweLiście Laurowe
RodzynkiRodzynki
MarchewMarchew
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Składniki

2(zima)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła0(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków411Orzechy dowolne (posiekane)pomidory duszone bez dodatku soli, bez osoleniapomidory duszone bez dodatku soli, bez osolenia2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizłote rodzynkizłote rodzynki907Orzechy dowolne (posiekane)ground roundground round1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona cebulacienko pokrojona cebula596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiManzanilla nadziewana pimento w plastrach lub oliwki zielone (ok. 15 oliwek)Manzanilla nadziewana pimento w plastrach lub oliwki zielone (ok. 15 oliwek)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/4-cala grubości) plastry czerwonej papryki, każdy kawałek pokroić na pół(1/4-cala grubości) plastry czerwonej papryki, każdy kawałek pokroić na pół2(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)227Orzechy dowolne (posiekane)sos pomidorowy bez solisos pomidorowy bez soli3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/4-cala grubości) plastry żółtej papryki, każdy kawałek pokroić na pół(1/4-cala grubości) plastry żółtej papryki, każdy kawałek pokroić na pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn