Zdrowy truskawkowo-brzoskwiniowy drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać bitą polewę, sok pomarańczowy, pudding instant vanillan i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Truskawkowy Brzoskwiniowy Drobiazg, Truskawkowo-brzoskwiniowy krem drobiazg, oraz Chudy Truskawkowo-Brzoskwiniowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, dodać pudding wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu budyniu za pomocą 2 szklanki mleka. Przechowywać w lodówce 15 minut. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać konfitury i amaretto aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W 3-do 4-quart trifle miski lub miski z przezroczystego szkła, ułóż połowę kostek ciasta. Wierzch z połową truskawek i brzoskwiń.