Zdrowy Chleb Z Dyni
Zdrowy chleb z dyni to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka soli, mielonej gałki muszkatołowej, mielonych goździków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Zdrowy Chleb Żurawinowo-Orzechowy, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko dwóch patelni bochenkowych o wymiarach 9x5 cali za pomocą sprayu do gotowania. W dużej misce, wymieszać mąki, cukier, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałka muszkatołowa, ziele angielskie i goździki, aż dobrze wymieszane.
W średniej misce wymieszaj dynię, mleko, produkt jajeczny i olej, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z mieszanką mąki, aż do dobrze wymieszanego. Łyżka ciasto równomiernie do patelni.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.