Zdrowszy włoski sos Spaghetti z klopsikami
Zdrowszy włoski sos Spaghetti z klopsikami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zdrowszy włoski sos Spaghetti z klopsikami, Włoski sos Spaghetti z klopsikami, oraz Włoskie spaghetti' n ' klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieloną wołowinę, bułkę tartą, natkę pietruszki, parmezan, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, 1 ząbek czosnku i ubite jajko w dużej misce.
Dobrze wymieszać i uformować w 12 kulek. Przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego.
Ugotować i wymieszać cebulę, 5 ząbków czosnku i oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 minut. Wymieszaj pomidory, sól, cukier i liść laurowy. Przykryj pokrywką, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 60 minut. Wymieszać w koncentracie pomidorowym, 1/2 łyżeczki zmielonego czarnego pieprzu, bazylii i klopsików. Dusić na małym ogniu, aż klopsiki są gotowane przez, o 30 protokół.