Zdrowszy Sernik Z Białej Czekolady Malinowy
Zdrowszy Sernik z białej czekolady Malinowej wymaga mniej więcej 10 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 657 kalorii, 14g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, czekolada okruchy cookie, maliny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 25%. Spróbuj Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Sernik Z Malinami I Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przykryj zewnętrzną część 9-calowej patelni sprężynowej podwójnymi warstwami folii aluminiowej.
W misce wymieszać okruchy ciastek, 1 łyżkę cukru i roztopione masło. Naciśnij mieszaninę na dno patelni.
Połącz maliny, 2 łyżki cukru, skrobię kukurydzianą i wodę w rondlu. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie, aż sos będzie gęsty, około 5 minut. Przecedzić sos przez sitko siatkowe, aby usunąć nasiona.
W metalowej misce roztopić białą czekoladę z mlekiem na patelni gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gładka.
Wymieszać razem ser Neufchatel i 1/2 szklanki cukru w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Zmiksować w ekstrakcie z wanilii i roztopioną białą czekoladą.
Połowę ciasta zalać skórką. Łyżka 3 łyżki sosu malinowego na cieście.
Na patelnię wlać pozostałą masę sernikową i łyżkę 3 łyżek sosu malinowego na ciasto. Obracaj ciasto końcówką noża, aby uzyskać efekt marmurkowy.
Umieść patelnię na patelni i napełnij patelnię gorącą wodą, aby dotrzeć do połowy poza patelnią.
Piec w rozgrzanym do momentu napełnienia, 55 do 60 minut. Całkowicie fajne. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 8 godzin przed wyjęciem z patelni.
Podawać z pozostałym sosem malinowym.