Zdrowsze Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy I

Zdrowsze Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy I
Need a dairy free main course? Zdrowsze powolne gotowanie gulasz wołowy mógłbym być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 47g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz seler, mąkę, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
W małej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zalać mięsem i wymieszać. Wymieszać czosnek, liść laurowy, papryka, sos Worcestershire, cebula, bulion wołowy, ziemniaki, marchew, seler, i dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 do 12 godzin lub na wysokim przez 4 do 6 godzin. Zamieszaj w escarole. Przykryć i gotować, aż escarole będzie miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn