Zdrowsze Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy I

Zdrowsze Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy I
Need a dairy free main course? Zdrowsze powolne gotowanie gulasz wołowy mógłbym być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 47g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz seler, mąkę, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow Cooker Gulasz Wołowy, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
W małej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zalać mięsem i wymieszać. Wymieszać czosnek, liść laurowy, papryka, sos Worcestershire, cebula, bulion wołowy, ziemniaki, marchew, seler, i dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 do 12 godzin lub na wysokim przez 4 do 6 godzin. Zamieszaj w escarole. Przykryć i gotować, aż escarole będzie miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
EscaroleEscarole
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn