Zdrowe Wegetariańskie Burgery
Zdrowe wegetariańskie hamburgery mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,09 USD za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 311 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, pieprz, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 54%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Najlepsze Wegetariańskie burgery, Veggie Burgers, oraz Veggie Burgers.
Instrukcje
Umieść bulgur w misce; wymieszać z wodą. Przykryj i odstaw na 30 minut lub do wchłonięcia większości płynu.
W razie potrzeby odcedź i wyciśnij do sucha.
Umieść marchewkę i czosnek w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż marchewka zostanie posiekana.
Dodaj czerwoną paprykę i cebulę; przykryj i pulsuj, aż czerwona papryka zostanie posiekana.
Dodaj fasolę; przykryj i przetwarzaj, aż mieszanina będzie gruba.
W dużej misce wymieszaj jajka, owies, orzechy włoskie, włoskie przyprawy, sól, pieprz, mąkę kukurydzianą, bulgur i marchewkę; mieszaj, aż mieszanina będzie jędrna (mieszanina będzie lepka). Uformuj 12 pasztecików. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj cztery placki w 2 łyżeczkach oleju przez 3-4 minuty z każdej strony lub do lekkiego zrumienienia. Powtórz z pozostałymi pasztecikami i olejem.
Podawać na bułkach z sałatą, pomidorem i cebulą.
Polecane wino: Pinot Noir, Tempranillo
Veggie Burger działa naprawdę dobrze z Pinot Noir i Tempranillo. Ponieważ burgery wegetariańskie są zwykle chude, będziesz chciał wina o niskiej lub średniej zawartości garbników. Pinot noir to świetny wybór. Inną opcją jest Hiszpański tempranillo, który ładnie łączy się z ziemistymi smakami, które możesz mieć z fasoli, soczewicy, grzybów itp. Możesz spróbować Cline Big Break Zinfandel. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
![Cline Big Break Zinfandel]()
Cline Big Break Zinfandel
Winnica Big Break, nazwana na cześć Big Break Road, która biegnie obok bloku, tradycyjnie wyprodukowała jedną z naszych najpotężniejszych i najbardziej indywidualnych partii Zinfandel. Wczesne dojrzewanie, Big Break Zinfandel jest z roku na rok jedną z pierwszych partii winogron, które zbieramy. Połączenie niezwykle piaszczystych, dobrze przepuszczalnych gleb; suche Rolnictwo; stuletnie, wyszkolone przez głowę winorośle i unikalny zespół chłodzącego powietrza z rzek San Joaquin i Sacramento, który sprzyja najlepszym winnicom Oakleys, tworzą synergię elementów, która jest idealna do dojrzewania Zinfandel i wyrażania pełnego charakteru owoców. W rzeczywistości blok ten znajduje się zaledwie kilkaset metrów od brzegu rzeki San Joaquin.