Zdrowe Wegańskie Babeczki Z Przekąskami
Zdrowe wegańskie babeczki z przekąskami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 144 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, nieprzetworzone otręby pszenne, cukier trzcinowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pełnowartościowe Wegańskie Babeczki Z Otrębów Owsianych, Hemp Cocoa Bites: zdrowa i łatwa przekąska, oraz Pełnowartościowe Orzechowe Naleśniki Wegańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF i linia 16 regularnych kubków muffin z papierowymi wkładkami do muffinów.Przycinaj końcówki cukinii. Używając robota kuchennego wyposażonego w tarkę, zetrzyj cukinię na ruszcie. Zmierz startą cukinię, aby upewnić się, że masz 2 filiżanki; odstawić.Zetrzyj na tarce, a następnie zmierz marchew; powinieneś mieć 1 szklankę.Wymień tarkę z metalowym ostrzem i włóż starte warzywa z powrotem do miski robota kuchennego; procesuj, aż warzywa będą bardzo drobno posiekane (tak, proszę Cię o posiekanie warzyw, które właśnie starte – konsystencja wychodzi lepiej w ten sposób).
Umieść wszystkie składniki (w tym przygotowaną cukinię i marchewkę) w dużej misce do mieszania; dobrze wymieszaj.Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, napełniając każdy z nich, aż będzie pełny.
Piec około 35 minut, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić 10 do 15 minut przed podaniem.