Zdrowe Warzywne Quiche
Zdrowe warzywne Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,09 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, skorupki ciasta, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Veggie Quiche, Quiche z szynką i warzywami, oraz Bardzo Veggie Crustless Quiche.
Instrukcje
Piec ciasto powłoki przez 1012 minut lub aż rumiane.
Wyjąć skorupę z piekarnika i odstawić. Pozostaw piekarnik włączony.
Ciepła 1 1/4 łyżeczki oleju na średnim ogniu w dużej patelni nonstick; dodać szalotki.
Dodaj szpinak, i gotować 23 protokół lub aż zwiędnie.
Dodać 1/4 łyżeczki soli i szczyptę pieprzu.
Przełożyć na talerz; odstawić
Używając tej samej patelni, rozgrzać pozostały olej i gotować grzyby około 6 minut lub aż rumiane z obu stron.
Zdjąć z ognia. Doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Posypać 1/3 szklanki parmezanu na dnie ciasta. Top ze szpinakiem i pieczarkami.
W osobnej misce ubij razem mleko sojowe z jajkiem i białkami.
Wlać do skorupki. Top z pozostałą 1/3 szklanki parmezanu, i piec przez 4550 minut lub do góry jest jędrny i złocisty.
Pokroić w kliny i podawać.